Fælles opfordring til bøn - hver for sig

Fredens Moské og Gellerup Kirke opfordrer i denne tid muslimer og kristne til at bede. Vi beder hver for sig. Og vi beder på hver vores måde.

Vi beder for Gellerup og for vores land.
Vi beder særligt for de svageste i vores samfund.
Vi beder for dem, som er ramt af angst og ensomhed.
Vi beder for de, som er syge, og for deres pårørende.
Vi beder for læger, sygeplejersker og sundhedspersonale, som står med et særligt ansvar i denne tid.
Vi beder for de, der går på arbejde, og løfter store ansvar til gavn for fællesskabet.
Vi beder for de, der er hjemsendt, de der frygter for deres job, eller som har mistet deres job.
Vi beder for verden, og særligt for de fattigste som risikerer at sulte, når verden lukker ned.
Vi beder for de, som er ramt af krig og konflikt, de som sidder i flygtningelejre eller på en grænse i ingenmandsland, fordi ingen vil tage imod dem.
Vi beder for os selv, at vi må få vores hverdag tilbage, en hverdag fyldt af gode, tillidsfulde relationer.

Fredens Moské opfordrer muslimer til at bede. Og Gellerup kirke opfordrer ligeledes kristne til at bede. Det kan man f.eks. gøre ved at bede med på bønner, som vi sender på Facebook.

Og som altid ringer kirkens klokker solen op og ned - kl. 8 om morgenen og kl. 17 om aftenen - som en opfordring til bøn.