Information om covid-19

Billed: Sundhedsstyrelsen 2020

Coronasituationen - opdatering d. 10. januar 2021.

På grund af covid19-situationen i Aarhus-området er der følgende restriktioner:

Det er et krav at man skal bære mundbind når man befinder sig i Gellerup Kirke. Mundbindet skal bæres når man bevæger sig rundt i kirken og dens lokaler, men kan tages af når man sidder ned.
Selv om det kan være lidt træls og besværligt med mundbind, vil vi alle gøre hvad der skal til for at det kan være trygt at komme i kirken.

De kommende gudstjenester vil have en relativ kort længde på ca. 30 minutter og vil være uden nadver. Der vil være mundbind i våbenhuset til de der ønsker det. Der vil fortsat være fokus på håndhygiejne og afstandskrav.

Kirkekontoret holder foreløbigt lukket for personlig henvendelse. Det vil sige, at man ikke kan komme ind i kirken med mindre man har en aftale. Man kan altid komme i kontakt med kirkekontoret på telefon 86 25 18 10 / gk@gellerupkirke.dk eller andre ansatte. Du kan finde kontaktoplysningerne her på hjemmesiden.