Billed: Sundhedsstyrelsen 2020

Ligesom alle andre folkekirker i landet er Gellerup Kirke påvirket af coronasituationen.

Pga. corona-situationen i Danmark aflyses alle aktiviteter og gudstjenester i kirken frem til den 29. marts.

Bisættelse, dåb og vielse kan stadig gennemføres - dog under andre former end normalt.

Kirkekontoret har åbent for telefonisk henvendelse samt mail i hverdagene i tidsrummet 10.00-13.00.

Præsterne er til rådighed for samtaler og spørgsmål man måtte have på både mail og telefon.

Hvis der er behov kan man også henvende sig til Sjælesorg på nettet, hvor der er sat ekstra bemanding ind.

Boblberg.dk og Røde Kors har lavet et nyt gratis initiativ under Corona-krisen, hvor man kan få sig en snak om alt, hvad hjertet begærer, så man ikke føler sig alene i en svær tid.
Læs mere på www.SnakSammen.dk

Vedr. kirkekontoret og personregistrering

Det er fortsat muligt at indsende anmodninger om navngivning af nyfødte, omsorg- og ansvarserklæringer, navneændringer, dødsanmeldelser m.m. Dette skal ske via borger.dk. Disse sager behandles løbende.

Anmodning om attester skal ske via borger.dk. Pga. den særlige situation med coronavirus udsender vi kun digitale attester til ansøgers E-boks.