Stillingsopslag - Gellerup Kirke søger

Vikar/ medhjælper/afløser til kirketjener

Gellerup Kirke søger en vikar/ rengøringsassistent til ansættelse den 01.02.2020.

Gellerup Kirke er en aktiv kirke med mange frivillige og hvor der jongleres med mange bolde i luften på én gang.

Vi søger en fast vikar, som:

·         er stabil og formår at arbejde selvstændigt

·         er fleksibel i forhold til både arbejdsopgaver og arbejdstider

·         er imødekommende og vant til at arbejde med frivillige

·         har lyst til at arbejde i en dynamisk kirke

Stillingen indebærer:

·         rengøring mandag og fredag formiddag

·         praktiske opgaver i forbindelse med kirkelige handlinger

·         løbende ad hoc opgaver

Her er tale om en stilling på ca. 8 timer ugentligt, hvoraf 4 timer vil være mandag og 4 timer fredag formiddag til rengøring og andre praktiske opgaver. Hertil kan komme nogle timer som er løst fordelt afhængig af arbejdsmængde og behov. Disse timer kan fx bruges til at hjælpe til ved kirkelige handlinger i weekender og hverdagsaftener samt hjælpe ved ferie eller sygdom.

Du vil blive ansat under den faste kirketjener som i samarbejde med dig løbende vil fastlægge dine arbejdsopgaver og arbejdstid.

For mere information, kontakt da kirketjener Jürgen Schulze, kirketjener@gellerupkirke.dk, tlf:51542988

Ansøgning sendes til Jürgen Schulze og skal senest være i vores mailboks den 20.01.2020