Stillingsopslag - Gellerup Kirke søger

Vikar/ medhjælper/afløser til kirketjener

Medhjælper & afløser til kirketjenerfunktion

Gellerup Kirke søger en fast vikar/ rengøringsassistent til ansættelse pr. 01.12.2020.

Vi søger en vikar, som:

· er stabil og formår at arbejde selvstændigt

· er fleksibel i forhold til både arbejdsopgaver og arbejdstider

· er imødekommende og vant til at arbejde med frivillige

· har lyst til at arbejde i en dynamisk kirke

· som kan holde mange bolde i luften på én gang

Stillingen indebærer:

· rengøring mandag formiddag

· praktiske opgaver i forbindelse med kirkelige handlinger

· løbende ad hoc-opgaver

Her er tale om en stilling på 8 timer ugentligt, hvoraf de fire vil være fastlagt mandag formiddag til rengøring, samt andre praktiske opgaver. Hertil kommer nogle timer, der er løst fordelt afhængig af arbejdsmængde og behov. Disse timer kan f.eks. bruges til at hjælpe under kirkelige handlinger i weekenderne, samt enkelte hverdagsaftner. Derudover ved behov under sygdom/ferie.

Du vil blive ansat under den faste kirketjener, som i samarbejde med dig løbende vil fastlægge dine arbejdsopgaver og din arbejdstid.

For mere information, kontakt venligst kirketjener, Jürgen Schulze på: kirketjener@gellerupkirke.dk eller tlf: 51 54 29 88

Ansøgningen sendes til Jürgen og skal senest være fremme den 31.10.2020