Sommer-tilbud

Sommeren byder på sol og varme, men også mange aktiviteter i kirkerne.

SOMMER i Vestre Provsti
- og Christianskirken

Sommertid er ferietid og mange faste aktiviteter i kirkerne ligger stille. Men du kan alle steder deltage i søndagens gudstjenester efterfulgt af kirkekaffe I denne folder kan du læse om nogle af de aktiviteter der sker i Aarhus Vest i perioden 1. juli til 15. august.

Brabrand Kirke
Onsdage kl. 14.00-16.00: Sognecafé i Brabrand Sognegård med hyggeligt samvær, kaffe, the og kage.
3. juli samkøres fra Sognegården til besøg hos Anna Jørgensen.
14. august spiller Århus Harmonikaklub.

Christianskirken
Tirsdage kl. 14.30 - 16.00 den 18.6., 16.7. og 20.8.. Sommercafé
Tirsdage kl. 19.30. fra den 18.6. til den 20.8. Kirkestafet med besøg rundt i Domsognet
10. juli og den 7. august kl. 13.30-15.00: Liv og tro gruppe for + 50. Vi får kaffe, læser og snakker om søndagens tekst.
6.-12. juli: Sommerlejr på Oddesund for sognets børn, enkelte udensognsbørn er også med.
7.-9. august kl. 15-18: Leg med kirken i Reginehøj. Hoppepude og
bodybowling.

Gellerup Kirke
Torsdage kl. 13 – 16. International sommercafé med kaffe, hygge og spil i kirkens hovedindgang. Du kan også snitte en fredsdue og få en ’snitsnak’ med præsten eller tænde lys i kirken.

Hasle Kirke
I Hasle Kirke er sommertid besøgstid i huse, hjem og haver. Meld dig på banen, hvis du vil være med til at besøge eller have besøg. Ring til Diakon Ele Bonde: 51 15 56 58.
2. juli kl. 14.30 – 16.30: Sommercafé. En eftermiddag, hvor vi smovser i sommerens frugter, hører musik og får fortalt historier.

Møllevangskirken
Torsdage kl. 13.30 - 15.00: samvær for ældre hele sommeren. Vi synger, drikker kaffe og snakker i selskab med frivillige fra menigheden.

Skjoldhøj Kirke
Tirsdage kl. 9.30: Gang i Skjoldhøj. Vi går en frisk, lang tur i rask tempo i den smukke natur i området. Bagefter får vi en kop kaffe i
Skjoldhøj Kirkes café. Alle er velkomne!

Åbyhøj Kirke
Henover det meste af sommeren i Åbyhøj:
Tirsdag kl. 10: Gåtur rundt i Åbyhøj med udgangspunkt fra Åby Sogne-gård, C.A. Thyregodsvej 49 sammen med vores sommerguide Henriette W. Nielsen.
Tirsdag kl. 14: Gå tur i Åbyhøj med udgangspunkt fra Nordrevej sammen med Henriette.
Onsdag kl. 14-17: Kom med på spadseretur på Gl. Aaby Kirkegård på Åby Kirkevej 1 – mød Henriette ved kirkedøren eller rundt omkring på kirkegården.
Fredag kl. 10-12: Kom med på spadseretur på Åbyhøj Kirkegård på Silkeborgvej 290 – mød Henriette ved kirkedøren eller rundt omkring på kirkegården.
Vi kan også slå et smut ind om kirkerne, når de er ledige. Der er kaffe på kanden og tid til en god snak. Kontakt Henriette på 7194 4471 eller hwn@aaby-sogn.dk.
Tjek den enkelte kirkes hjemmeside og Facebook for præcise tider og eventuelle ændringer.