"Det er aldrig for sent at blive døbt“

I den danske folkekirke er det aldrig for sent at blive døbt. Derfor er Folkekirken i Aarhus gået sammen om at tilbyde DropInDåb.

Der inviteres til dåbsdage, hvor alle kan blive døbt på stedet uden tilmelding og planlægning af stor fest. Man kan komme når som helst i det tidsrum kirken er åben. Alle er velkomne, børn som voksne, også selvom man ikke bor i byen. Man er velkommen til at have gæster med, men man kan også komme alene – så sørger kirken for at stille de nødvendige dåbsvidner til rådighed.

Når man møder op, får man en kort samtale med en præst, og bagefter bliver man døbt i kirken. Dåben foregår helt som vi plejer, bare uden tilmelding. Der vil være musik i kirkerummet, og bagefter bydes på en forfriskning og en dåbsgave, som kan hjælpe med at folde dåbens betydning ud, fx en salmebog, Bibelen eller en genfortælling af Bibelen.
Medbring gyldig legitimation med foto. Alle under 18 skal have forældre eller værge med.
Følg med her på siden, for at se hvor og hvornår, der foregår DropInDåb.

//Folkekirken i Aarhus er en del af Aarhus Stift og består af 59 sogne med 64 kirker, som ligger i og omkring Aarhus.
Folkekirken i Aarhus strækker sig fra Mejlby i nord til Hvilsted i syd og fra Framlev i vest til Aarhus C.//