En holdstafet i eget tempo

Stafet for livet i Brabrand. Den 25. - 26. august 2018 kl. 11 - 11. Man mødes på pladsen ved Nordgårdshallen, Gudrunsvej 78-82.

Til Stafet For Livet fejrer vi livet, står sammen mod kræften. Vi viser vores støtte til alle der kæmper og mindes dem, vi har mistet samtidig med vi samler penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Karen Skovgaard har oprettet et Gellerup-Kirke-hold til Stafet For Livet. Vi skal have mindst en deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Det gælder ikke om at komme først, men om at stå sammen og give håb til alle dem, som hver dag kæmper med kræft. Du bestemmer derfor selv, om du vil løbe eller gå, og hvor længe du vil være på banen. Det vigtigste er, at du vil være med på holdet og sammen med os andre få en festlig, sjov og meningsfuld oplevelse.

Meld dig derfor til Stafet For Livet (Gellerup Kirkes hold) og vær med til at gøre en forskel i kampen mod kræft.

Det koster 100 kr. at deltage. Pengene går til Kræftens bekæmpelse.

Du kan læse mere her.