DÅB/NAVNGIVNING

Et barn skal have et navn senest 6 måneder efter fødselen.

Det kan ske på to måder:

enten ved Dåb:

Ønsker I at barnet skal døbes kan I kontakte kirkekontoret ved den kirke hvor I ønsker barnet døbt.

Ud over barnets navn bedes I oplyse navn og adresse på 2-5 faddere. Fadderne skal være døbt med den kristne dåb, men behøver ikke at være medlemmer af folkekirken. Flere oplysninger om faddere kan du finde her

Herefter aftales der tid til en samtale med præsten.

eller ved Navngivning:

Skal barnet navngives uden dåb skal du/I med NemId lave en digital anmeldelse via borger.dk. Hvis I har fælles forældremyndighed skal begge forældre underskrive digitalt.

Her kan du læse mere om NemId. Er det ikke muligt for begge forældre at få NemId kan I henvende jer på kirkekontoret for at blive vejledt yderligere.

Uanset om du ønsker barnet navngivet ved dåb eller uden dåb, vil det være en god ide at læse de regler, der gælder for valg af navne. Disse regler kan du læse mere om på familiestyrelsens hjemmeside.  Se liste over godkendte fornavne her.

07jun kl. 08:45

Aflyst: Fælles morgenmad

Velkommen til fælles morgenmad i Gellerup Kirke.

07jun kl. 08:45
07jun kl. 10:00

Gudstjeneste i Gellerup Kirke v/Ingelise Skole Christensen

Velkommen til gudstjeneste i Gellerup Kirke!

De fleste søndage er der børnetræf, da …

07jun kl. 10:00
08jun kl. 14:00

Pop-up-kaffe på Fredspladsen

Kom forbi til en kop kaffe og en snak!

08jun kl. 14:00

Mandag-onsdag